Namık Kemal İlkokulu

Vizyon: Namık Kemal İlkokulu’nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güç birliği ile en kısa zamanda; • Bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen • Orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayı ile öğrenci yerleştiren • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren • Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: KALORİFER DOĞALGAZ
Sportif Etkinlikler: wushu -taolu,yüzme
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Si-Ro(Sivas Robot)

WEB - https://snk.meb.k12.tr

Adres - KÜÇÜKMİNARE MAH.PAŞABOSTAN CAD.NO20/2 SİVAS